Avaimesi terveellisempään elämään

Liikuntatapahtumat

Liikuntatapahtuma työporukalle, ystäväjoukolle, harrastuskavereille tai yritykselle.

Haluaisitko järjestää porukalla hauskan tapahtuman, jossa liikunta olisi pääosassa? Liikuntatapahtumaan osallistuvien kuntotasolla ei ole merkitystä. Kokeneena ryhmien vetäjänä pystyn laatimaan liikuntatapahtuman, josta jokainen nauttii! Liikuntaan painottuneille harrastusporukoille järjestämme esimerkiksi liikuntapäivän, jossa opetellaan rakenteellisesti turvallinen tapa harrastaa. Tapahtuman sisältö suunnitellaan juuri ryhmällesi sopivaksi.

Tyky-päivään toimintaa

Tyky-päivään sopiva vaihtoehto on esimerkiksi toiminnallinen harjoittelu. Toiminnallinen harjoittelu on hauskaa ja monipuolista liikuntaa, jossa ryhmäläiset voivat kokeilla taitojaan ja rajojaan erilaisilla välineillä. Yrityksen liikuntapäivä voi aikatauluihisi sopien sisältää myös luennon, kuntotestauksen ja sovitun lajikokeilun. Miltä kuulostaisi kuntonyrkkeily tai kehälajit? Minulla on kokemusta myös useista muista lajeista, myös yleisurheilun saralla. Ota yhteyttä ja sovitaan yhdessä yrityksesi työntekijöille sopiva hauska, virkistävä ja toiminnallinen päivä!

Valmennus -palvelut ryhmille

Tutustu Valmennus -palveluihini. Niitä voidaan muokata ryhmällesi sopivaksi, jolloin ryhmään kuuluvat saavat arvokasta tietoa ja oppia liikkumisesta. 

Suosittele meitä

Vääksyntie 270, Lammi | Turuntie 1, Hämeenlinna | Valtakatu 2 , Riihimäki | Sillankorvankatu 2, Hyvinkää

Yhteystiedot

ST-Liikuntapalvelut
16900
LAMMI
www.st-liikuntapalvelut.fi

Haluatko tietää lisää?

Lähetä kysymyksesi ja vastaan heti sen saatuani. Lisätietoja palveluistani löydät myös yrityksen Facebook-sivuilta!

Tykkää meistä Facebookissa!

Tykkää meistä ja saat ensimmäisten joukossa tietää alkavista kursseista.

  • Facebook