Avaimesi terveellisempään elämään

Raikasta mielesi kunnolla

Henkilökohtaisen valmentajan avulla onnistut ja saavutat tavoitteesi!

 Henkilökohtainen valmentaja on neuvonantaja sekä tuki joka perehtyy tarpeisiisi ja suunnittelee juuri sinulle sopivat liikunnan muodot. Olen Sami Tomann, ammattitaitoinen valmentaja, ja autan asiakkaitani vankalla kokemuksella Hämeenlinnan sekä Lammin alueella. Osaamiseni on laajaa. Luomme harjoitusohjelman, josta nautit ja josta jaksat motivoitua. Palveluistani voit valita kokonaisvaltaisen paketin tai tiettyjä osa-alueita. Valinnanvaraa on paljon.

Henkilökohtaisuus vie sinut kohti päämäärääsi 

Asiakkaiden tavoitteet vaihtelevat hyvin paljon elämäntilanteen, iän sekä liikunta- ja terveystaustan mukaan. Osalle riittää hyvä yleisterveys, kivuton keho ja sopusuhtainen vartalo, yleisen hyvän olon ja virkeyden lisäksi. Aktiivisemman liikuntataustan omaava asiakas haluaa mahdollisesti kehittää fyysisiä ominaisuuksiaan tai oppia uusia liikuntamuotoja. Olipa tavoitteesi mikä tahansa, autan sinut haasteellisella, mielenkiintoisella ja turvallisella tavalla kulkemaan yhdessä kohti päämäärääsi. Muutamassa kuukaudessa saavutat huomattavia tuloksia, mutta vuoden tähtäimellä saamme yhteistyöllä aikaan todellisia elämäntapamuutoksia, joiden seuraukset ovat uskomattoman positiivisia!

Monipuolisesta harjoittelusta kaikki irti yksilöohjauksessa

Palveluihini kuuluu mm. toiminnallisen harjoittelun ohjaaminen. Kun harjoitteet muokataan juuri sinun tavoitteitasi ja kehosi vaatimuksia kuunnellen, saadaan toiminnallisella harjoittelulla hyviä tuloksia aikaiseksi. Toiminnallista harjoittelua on mahdollista vetää sisätiloissa tai ulkona.

Vasta-alkajalle

Oletko vasta aloittanut kuntoilun saralla? Vai haaveiletko aloittamisesta? Oletko ehkä joskus harrastanut enemmänkin, mutta vuosien ja kiireiden takia harrastukset ovat jääneet taka-alalle? Vasta-alkajille valmentajan palveluista on erityisesti hyötyä kuntosaliohjauksissa ja -ohjelmissa. Käymme yhdessä läpi, miten laitteet toimivat ja kuinka alkuun päästää. Vasta-alkajille myös henkilökohtaisen valmentajan palveluiden käyttäminen johtaa nopeammin tuloksiin ja pitää motivaatiota yllä.

Kokeneelle liikkujalle

Haluatko päästä parhaimpiin tuloksiisi? Tuntuuko nyt, että edistyminen on hidasta tai se on lopahtanut kokonaan? Monipuolisen liikuntataustani ansiosta pystyn tarjoamaan kattavaa apua myös kokeneille liikkujille.

Valmentajan palvelut ryhmille

Valmentajan palvelut ovat sovitettavissa myös ryhmien tarpeisiin. Erilaisista lajikokeiluista muokattu virkistyspäivä työ- tai harrastusyhteisölle on hauska ja jännittävä kokonaisuus. Ryhmille suunnattuihin päiviin voidaan yhdistää luentoja ja erilaisia testejä, kuten kehonkoostumismittaus. Kysy näistä lisää ja pyydä tarjousta!

  • Yrityksen liikuntapäivä
  • Voimavalmennusta esim. jääkiekkojoukkueen oheisharjoitteluun
  • Luentoja hyvästä ravinnosta ja terveydestä
  • Ohjattuja jännittäviä lajikokeiluja

Valmennus -tapaamiset

Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen, jolloin tutustutaan ja täytetään lomakkeita ja sovitaan käytännön asioita (kesto noin 1 h 30 min). Varsinaiset tapaamiset sisältävät aina tunnin ohjattua toimintaa - olivatpa ne sitten lenkkipolulla, uimahallissa tms. Yhteisestä sopimuksesta voimme kuitenkin muuttaa käytännön ohjausta pidemmäksi.

Lomakkeita käytetään asiakassuhteessa apuna. Lomakkeisiin kirjataan kuntoprofiili, fyysisen aktiivisuuden lomake, taustatietolomake ja ryhtianalyysi. Lisäksi ylös kirjataan kausisuunnitelma, lisämateriaalit (esim. erikoisharjoitukset) ja ruokareseptit. Sopimuksen kestosta riippuen teemme myös alkutestit, välitestit sekä lopputestit. Testaukseen kuuluu kehoanalyysi, liikkuvuus- ja lihaskuntotesti sekä hapenottokyvyn mittaaminen (kävely, juoksu, soutu-ergo tai polkupyörä-ergo).

Lisäksi täytetään sopimus liikunnan aloittamisesta, ruokapäiväkirja ja täyttöohjeet sekä kuntotestaukseen ja kuntopyörätestiin tulijan esitietolomake.

Pidempien pakettien osalta todennäköisesti tapaamme aluksi 3 x viikossa. Kun tapaamiset jatkuvat, niin tarvitsemme mahdollisesti enää 2 tapaamista ja loppuvaiheilla 1 tapaamisen viikossa kunhan rytmitys liikunnan, levon ja ravitsemuksen osilta ovat kunnossa. Näin voimme sovittaessa pidentää sopimuskautta!

Suosittele meitä

Vääksyntie 270, Lammi | Turuntie 1, Hämeenlinna | Valtakatu 2 , Riihimäki | Sillankorvankatu 2, Hyvinkää

Yhteystiedot

ST-Liikuntapalvelut
16900
LAMMI
www.st-liikuntapalvelut.fi

Haluatko tietää lisää?

Lähetä kysymyksesi ja vastaan heti sen saatuani. Lisätietoja palveluistani löydät myös yrityksen Facebook-sivuilta!

Tykkää meistä Facebookissa!

Tykkää meistä ja saat ensimmäisten joukossa tietää alkavista kursseista.

  • Facebook