Avaimesi terveellisempään elämään

Kuntotestaukset

Kuntotestaukset paljastavat totuuden! Haluaisitko selvittää oman juoksukuntosi? Vai oletko enemmän kiinnostunut kehosi koostumuksesta?

Kuntotestaukset kertovat totuuden nykyisestä kuntotilastasi. Niitä käytetään apuna myös kunto-ohjelmien suunnittelussa. Toteutan sinua kiinnostavat kuntotestaukset ammattitaidolla Hämeenlinnan ja Lammin alueella. Valitse omiin tarkoituksiisi parhaiten sopiva kuntotesti ja tilaa se minulta!

Paljon eri vaihtoehtoja

Säännöllisesti toteutettavat kuntotestaukset toimivat hyvin mm. elämäntaparemontin seuraamisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa. Seuraamalla kuntosi edistymistä, voit helposti muokata treeniohjelmaasi oikeassa tahdissa ja panostaa osa-alueisiin, jotka kuntotestit paljastavat heikommiksi.

Erilaisia kuntotestejä ovat muun muassa:

  • lihaskuntotestit
  • kehonkoostumusmittaus
  • ryhtianalyysi
  • vartalon mitat
  • liikkuvuuden testaaminen

Lihaskuntotestit 

Lihaskuntotestissä suoritettavien lihaskuntoliikkeiden on oltava oikeaoppisia, jotta tulos on luotettava. Lihaskuntotestissä testataan suora vatsalihas, suorat selkälihakset, käsilihakset sekä jalkalihakset. Tulokset kertovat sijoittumisesi lihaskunnon suhteen iän mukaisella asteikolla. Tasoja ovat heikko, välttävä, keskinkertainen, hyvä ja erinomainen.

Kehonkoostumusmittaus

Kehokoostumusmittauksesta saat tarkkaa tietoa kehostasi. Mittaus tehdään Tanita SC-330 S Kehonkoostumusanalysaattorilla, joka antaa tarkan ja kattavan kuvauksen kehosi koostumuksesta. Mittaus on nopea ja kivuton. Se mittaa mm. painon, painoindeksin, perusaineenvaihdunnan, rasvaprosentin, lihasmassan, lihaskontrollin, kehon vesipitoisuuden, viskeraalisen rasvan arvon, kehon metabolisen iän jne. Lue lisää!

Ryhtianalyysi

Ryhtianalyysissa käymme läpi jalkojesi, lantiosi, selkärankasi, rintakehäsi, lapaluiden ja pääsi asennot. Saat tietoa kehosi asennosta ja apuvälineitä ryhdin korjaamiseen.

Vartalon mitat

Mittaamme lähtökohtasi ja asetamme sen pohjalta treeniohjelman kohti sopusuhtaista haluttua vartaloa.

Liikkuvuuden testaaminen

Liikkuvuutta testataan silmämääräisesti, toiminnallisilla testeilla ja nivelten liikkuvuutta mittaavilla testeillä. Tulokset kertovat sijoittumisesi ikään ja sukupuoleen nähden. Tasoja ovat heikko, välttävä, keskinkertainen, hyvä ja erinomainen.

Suosittele meitä

Vääksyntie 270, Lammi | Turuntie 1, Hämeenlinna | Valtakatu 2 , Riihimäki | Sillankorvankatu 2, Hyvinkää

Yhteystiedot

ST-Liikuntapalvelut
16900
LAMMI
www.st-liikuntapalvelut.fi

Haluatko tietää lisää?

Lähetä kysymyksesi ja vastaan heti sen saatuani. Lisätietoja palveluistani löydät myös yrityksen Facebook-sivuilta!

Tykkää meistä Facebookissa!

Tykkää meistä ja saat ensimmäisten joukossa tietää alkavista kursseista.

  • Facebook