Avaimesi terveellisempään elämään

Lajikokeilut

Lajikokeilut johdattavat uusien harrastusten äärelle!

Oletko jo pitkään kaivannut uutta harrastusta, mutta haluaisit lajiin opastuksen kokeneelta ammattilaiselta? Lajikokeilut onnistuvat yrityksemme kautta. Lajikokeiluja on myös mahdollista järjestää ryhmille. Ryhmille suunnattuihin lajikokeiluihin voidaan yhdistää esimerkiksi luento.

Uintia ja yleisurheilua

Vankan urheilutaustani vuoksi pystyn antamaan alkeisopetusta kaikkiin yleisurheilulajeihin aina pikajuoksusta korkeushyppyyn ja keihäänheittoon. Myös uinnin alkeis- ja tekniikkakurssit onnistuvat!

Uinti on hyvää liikuntaa

Veden kannattavuus ja vastus ovat helliä nivelille. Uinti sopii erinomaisesti laihduttajille, sillä verrattuna esimerkiksi lenkkeilyyn, uinti ei aiheuta jalkojen kipeytymistä tai rasitusvammoja. Jotta kuitenkin laihdutus onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla, on uintitekniikan oltava hallussa. Uiminen on myös hyvä tapa nostaa aerobista kuntoa ja lisätä lihasten voimaan. Kysy lisää uinnista!

Kuntonyrkkeily ja kehälajien valmennukset

Kuntonyrkkeily on hauska ja tehokas liikunnan muoto.

Oletko pitkään ollut kiinnostunut kuntonyrkkeilystä? Vai kaipaatko valmennusta kehälajeihin? Kuntonyrkkeilyn hienouksiin kuuluu se, että kunto kasvaa huomaamatta ja ylimääräiset kilot tipahtavat matkan vattelle. Varsinkin istumatyötä tekeville kuntonyrkkeily avaa jumiutuneet lihakset ja toimistotyöläinen voi heittää hyvästit jumiutuneille niskoille ja päänsäryille. Kuntonyrkkeilyä harrastavat ovat myös sanoneet sen nostavan itsevarmuutta. Kuntonyrkkeily voikin parhaimmillaan olla avain aivan uuteen, terveelliseen ja itsevarmaan elämään. 

Kuntonyrkkeilyllä iloa elämään

Kuntonyrkkeilyssä käytetään samoja liikkeitä kuin nyrkkeilyssä. Lajina se on kuitenkin täysin liikunnallinen, emmekä treeneissä harjoittele ihmisen lyömistä. Välineinä toimivat nyrkkeilysäkki ja pistehansikkaat. 

  • Kunto kasvaa kuin huomaamatta ja paino putoaa.
  • Elämän pienet vastaankäymiset lyödään ulos kehosta tunneilla.
  • Harjoittelu on hauskaa ja palkitsevaa.
  • Koordinaatio ja motoriset ominaisuudet kehittyvät.
  • Jumiutuneet hartiat rentoutuvat.
  • Kehittää erityisesti hartia-, selkä- ja pakaralihaksia.

Kuntonyrkkeilyn aloittaminen ei katso ikää, sukupuolta tai kuntotasoa. 

Kehälajien valmennukset

Minulla on monen vuoden kokemus liikunnan ja useiden lajien saralta. Tarjoan erilaisten kehälajien valmennusta. Kysy tästä lisää.

Suosittele meitä

Vääksyntie 270, Lammi | Turuntie 1, Hämeenlinna | Valtakatu 2 , Riihimäki | Sillankorvankatu 2, Hyvinkää

Yhteystiedot

ST-Liikuntapalvelut
16900
LAMMI
www.st-liikuntapalvelut.fi

Haluatko tietää lisää?

Lähetä kysymyksesi ja vastaan heti sen saatuani. Lisätietoja palveluistani löydät myös yrityksen Facebook-sivuilta!

Tykkää meistä Facebookissa!

Tykkää meistä ja saat ensimmäisten joukossa tietää alkavista kursseista.

  • Facebook